7e NSTT No-Dig Event verplaatst naar oktober 2023

De op 30 en 31 maart 2022 geplande editie van het NSTT No-Dig Event gaat helaas niet door. Het evenement wordt verplaatst naar 2023.

U verheugde zich ongetwijfeld om elkaar als vakgenoten weer persoonlijk te zien en te spreken. En natuurlijk wij hadden u ook heel graag het Event in haar volle omvang laten ervaren.

Na raadpleging van onze exposanten blijkt echter dat het organiseren van een volwaardig programma met voldoende exposanten niet mogelijk is. Daardoor kunnen we u als bezoeker niet de kwaliteit bieden die u van ons mag verwachten.

We bedanken alle exposanten die ons Event zijn blijven ondersteunen en alle leveranciers voor het in ons gestelde vertrouwen. Samen met hen werken we aan de zevende editie van het NSTT No-Dig Event. Wij kondigen dit nu alvast aan, dus noteer alvast in uw agenda:

NSTT No-Dig Event, 11 en 12 oktober 2023 te Nijkerk

Het zal wederom de ideale gelegenheid zijn om van kennis op te doen en kennissen te maken binnen het vakgebied van de sleufloze No-Dig technieken. Gelet op de steeds nadrukkelijkere rol van ondergrondse kabels en leidingen, blijft de behoefte aan No-Dig toenemen. We houden u uiteraard op de hoogte over de en ontwikkelingen in de No-dig sector en van het NSTT No-Dig Event via www.no-dig.event.nl.