3 april: Webinar veiligheidsoplossingen van Pilz

De top 10 van de meest innovatieve veiligheidsoplossingen van Pilz worden op woensdag 3 april van 12.30 tot 13.15 uur gepresenteerd tijdens een online seminar. In het webinar krijgen deelnemers een duidelijke overzicht van innovaties en nieuwe producten en features.

Als partner in veiligheid en industriële automatisering toont Pilz de top 10 van nieuwe producten en upgrades van bestaande veiligheidsoplossingen. Deelnemers aan het webinar krijgen een overzicht en duidelijke uitleg van toepassingen. Zo komen bijvoorbeeld de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diagnose en visualiseringssystemen, hekschakelaars, noodstops op maat, veilige magneetschakelaars en andere toepassingen voorbij.

Nieuwe introductie

Tijdens het webinar introduceert Pilz in de rol van ‘systeem integrator’ ook een nieuw veilig detectiesysteem. Het LBK systeem van InExpect werkt op basis van radar en registreert bewegingen. Het heeft hierdoor ten opzichte van conventionele systemen zoals laser scanners, matten en lichtschermen een veel hogere beschikbaarheid. Vocht, rook, stof, spanen en wisselende lichtomstandigheden hebben aanzienlijk minder tot geen invloed.

Toegankelijk

Pilz Nederland stelt het webinar open voor alle geïnteresseerden. De tour langs de laatste ontwikkelingen in veiligheidsoplossingen duurt 45 minuten en heeft een interactief karakter. Vragen worden door een moderator live beantwoord. Welke oplossing is het beste voor uw applicatie? Wat kan Pilz op het gebied van veiligheid in industriële automatisering betekenen? Inschrijven voor het gratis seminar op woensdag 3 april a.s. van 12.30 – 13.15 uur is mogelijk via deze link.