OTAR Plusproducties, specials en bedrijfsbladen

AcquiMedia, de uitgever van OTAR, ontwikkelt bladconcepten en -formules voor verschillende bladen. In die rol besteedt de uitgeverij continu alle aandacht aan de bladformule van OTAR. Maar ook is het mogelijk om AcquiMedia in opdracht uw bedrijfsblad te laten ontwikkelen en eventueel uit te laten geven. In sommige gevallen kan het blad voorzien worden van advertenties, waarbij de advertentieomzet de kosten geheel of gedeeltelijk kan dekken. Ook deze verkooptaak kan door AcquiMedia worden uitgevoerd.

Specials

De Special ‘MOBZ, Modernisering Objectenbediening Zeeland’ (PDF) en de Special ‘Zeeuwse Pilots, over uitbesteding van onderhoud’ (PDF) zijn voorbeelden van speciale brochures die zijn gerealiseerd in opdracht van Rijkswaterstaat. In deze eenmalige uitgaven is de communicatiebehoefte van de opdrachtgever vertaald naar een bladformule van een informatief magazine met een hoge promotionele waarde.

Otar MOBZ-ThumOtar MOBZ-Thum2

cover-maasrouteDe kosten ervan zijn afhankelijk van omvang, uitvoering en oplage. Voor meer informatie: neemt u contact op met AcquiMedia, 0184 – 48 10 40 of via het contactformulier.

toegang-rws2

 

AcquiMedia
Brouwerstraat 2-4
3364 BE Sliedrecht

Henk van der Brugge
T 0184 - 481 040 

W www.acquimedia.nl

 

 

Copyright © 2015-2017 - OTAR
Alle rechten voorbehouden

DISCLAIMER