Krinkels tekent overeenkomst met Esri voor het ontwerpen, inrichten en beheren van een Geografisch Informatie Systeem (GIS)

Op de Esri GIS Conferentie 2017 heeft Krinkels BV een overeenkomst gesloten met Esri voor het ontwerpen, inrichten en beheren van GIS. Krinkels wil de meest innovatieve speler op het gebied van beheer en onderhoud van openbare ruimten in Nederland worden en kiest Esri als partner om hen te adviseren bij de inrichting van het ArcGIS-platform en hun technisch volledig te ontzorgen. Dit gebeurt met behulp van mobiele devices waarop het te beheren areaal in de vorm van digitale kaarten beschikbaar is.

Lees meer...

Gemeente Utrecht uitgeroepen tot winnaar meest duurzame mobiliteit 2017

Op 18 september 2017 is tijdens het symposium Duurzaamheid in Mobiliteitsbeleid van CROW-KpVV, de gemeente Utrecht uitgeroepen tot de gemeente met de meest duurzame mobiliteit in 2017. De gemeente neemt daarmee de ereplaats over van de vorige winnaar, de gemeente Harlingen. De gemeente Utrecht nam de wisseltrofee in ontvangst van Wim van Tilburg, directeur Kennisplatform Verkeer en Vervoer (CROW-KpVV). CROW-KpVV is de organisator van deze prijsuitreiking.

Lees meer...

Royal HaskoningDHV lanceert het iReport

Voor betere betrokkenheid en besluitvorming in projecten

Plannen, studies en rapportages rond integrale, complexe projecten worden voortaan inzichtelijker en toegankelijker met het iReport van Royal HaskoningDHV. Het iReport, dat op 18 september 2017 is gelanceerd, doorbreekt de papieren complexiteit van projecten en draagt zo bij aan verbeterde besluitvorming en betrokkenheid van projectpartners, omwonenden en belangengroepen.

Lees meer...

Nedap lanceert nieuwe SENSIT generatie voor slim parkeren

Nedap, toonaangevend specialist op het gebied van slimme parkeertechnologie, lanceert een volgende generatie producten. Met een nieuwe parkeersensor, een parkeernavigatie app en gateway blijft Nedap het parkeerplatform ‘SENSIT’ innoveren.

Lees meer...

Bijzondere nieuwe uitgave van het verkeersbordenboek

Het nieuwe bordenboek is een leidraad ter bevordering van de Nederlandse verkeersveiligheid’. Met deze veelbelovende woorden sluit Jan Kemps, voorzitter van de VNVF de inleiding van het bordenboek af.

Deze nieuwe uitgave van het verkeersbordenboek is bijgewerkt naar de nieuwste inzichten en eisen. U vindt in deze nieuwe uitgave tevens de 14 nieuwe verkeersborden. Daarnaast wordt er ook aandacht geschonken aan de voordelen van een nieuwe standaard: “Ultimate Signing”.

Lees meer...

Bredenoord investeert in nieuwe generatie aggregaten

In het najaar van 2017 kunnen klanten nieuwe types aggregaten verwachten in de verhuurvloot van Bredenoord. De aggregaten voldoen aan de laatste standaarden en hebben een vernieuwde interne opbouw en een ander uiterlijk. De internationale vloot zal de komende jaren hiermee moderniseren en Bredenoord de mogelijkheid bieden verder door te groeien als verhuurder van tijdelijke energieoplossingen.

Lees meer...

Circulair Ontwerp Consortium officieel van start gegaan

Nederland krijgt in 2018 eerste circulaire viaduct

Op 7 september 2017 is het Circulair Ontwerp Consortium officieel van start gegaan. Uitvloeisel daarvan is dat volgend jaar het eerste circulaire viaduct van Nederland wordt gebouwd. De bouwlocatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Lees meer...

Rijkswaterstaat verhoogt digitale dijken tegen cyberaanvallen

Sandor de Coninck - Chief Technology Officer en Chief Information Security Officer

De dreiging van hackers en computervirussen neemt steeds verder toe. Als beheerder van vitale infrastructuur is het van essentieel belang dat Rijkswaterstaat zowel de digitale dijken als de digitale dijkbewaking goed op orde heeft. “We hebben dit goed geregeld, maar we moeten altijd wel alert blijven”, zegt Sandor de Coninck, Chief Technology Officer en Chief Information Security Officer. “Honderd procent veiligheid bestaat niet, want we zien dagelijks nieuwe bedreigingen ontstaan.”

Lees meer...

Datakwaliteit binnen assetmanagement processen

In deze vlog vertelt business developer Frank de Zoeten van Esri Nederland over het belang van datakwaliteit binnen assetmanagement en wat een Geografisch Informatie Systeem (GIS) daarin kan betekenen.

Lees meer...

‘Uniek type dijk aan Waddenzeekust mogelijk nieuw exportproduct’

Flinke subsidie voor innovatieve Brede Groene Dijk

Hunze en Aa’s kan door met de Brede Groene Dijk aan de Groningse Waddenzeekust. Op 1 september 2017 ontving dagelijks bestuurder Hilbrand Sinnema de subsidie ter waarde van € 8,7 miljoen van het Deltaplan Waterveiligheid (voorheen Hoogwaterbeschermingsprogramma). De Brede Groene Dijk ontvangt de subsidie omdat het een unieke type dijk wordt, die van waarde kan zijn voor de rest van Nederland en zelfs daarbuiten.

Lees meer...

toegang-rws2

 

AcquiMedia
Brouwerstraat 2-4
3364 BE Sliedrecht

Henk van der Brugge
T 0184 - 481 040 

W www.acquimedia.nl

 

 

Copyright © 2015-2017 - OTAR
Alle rechten voorbehouden

DISCLAIMER