Disclaimer

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op de site van OTAR Magazine vragen wij u dit aan ons te laten weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

AcquiMedia kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website of uit de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen en ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. AcquiMedia is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige site die door middel van een link aan de site van OTAR Magazine is gekoppeld.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever is het de gebruiker van de site niet toegestaan de informatie, diensten of producten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Privacy-Beleid

Uw e-mailadres

Wij gebruiken uw e-mailadres uitsluitend voor toezending van:

  • 8 x per jaar de digitale versie van OTAR Magazine
  • 1 tot 3 x per jaar een speciale nieuwsbrief over een beurs of ander evenement, gerelateerd aan het vakgebied
  • Incidenteel (gemiddeld 1x per jaar) een speciale mailing met bijvoorbeeld een enquête, om onze diensten te verbeteren en beter aan te laten sluiten op uw wensen

Onderaan elke nieuwsbrief/mailing staat een link waarmee u zich van dit type mailing kunt afmelden. In uw profiel kunt u uw instellingen terugvinden. Uw e-mailadres is niet zichtbaar op onze website en wordt niet aan derden ter inzage gegeven of ter beschikking gesteld.

Cookies

We maken geen gebruik van cookies.

Niet aan derden ter inzage of ter beschikking

Uw e-mailadres zullen nimmer aan derden ter inzage of ter beschikking worden gesteld. Dat geldt voor alle e-mailadressen, voor alle doeleinden zoals hierboven aangegeven.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Als we beslissen om ons privacybeleid te wijzigen, zullen wij deze veranderingen op deze pagina publiceren, met vermelding van de datum. Dit beleid is voor het laatst gewijzigd op 1 juli 2011.

Contact

Als er vragen zijn met betrekking tot dit privacybeleid kunt u contact met ons opnemen.

© AcquiMedia

Vlaanderen en Nederland steken eerste schop in de grond voor bouw Nieuwe Sluis Terneuzen

IMAGE

Gepubliceerd: dinsdag 14 november 2017

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts en de Nederlandse minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen gaven 13 november 2017 de eerste officiële spadesteek voor de bouw van één van de grootste sluizen van de wereld, de Nieuwe Sluis Terneuzen.

Lees meer...

Svanen rondt werkzaamheden Arkona offshore windpark af

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 13 november 2017

Van Oord’s hefschip Svanen heeft de installatie van de 60 monopalen van offshore windpark Arkona voltooid. 

Hiermee zijn de eerste contouren zichtbaar geworden van dit 385 MW windpark in het Duitse deel van de Oostzee.

Lees meer...

Movares ontwerpt steunpunt gladheidsbestrijding Rijkswaterstaat

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 13 november 2017

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft advies- en ingenieursbureau Movares het wegensteunpunten ontworpen in Delfgauw van waaruit de gladheidsbestrijding en het incidentmanagement van de A-wegen kan worden uitgevoerd, mogelijk in combinatie met provinciale en gemeentelijke wegen. Het ontwerp van dit steunpunten sluit zodanig aan bij de visie van...

Lees meer...

Tunnel weer up to date na renovatie

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 13 november 2017

Siemens-Heijmans renoveert Koningstunnel Den Haag

Het consortium Siemens-Heijmans heeft van de gemeente Den Haag de definitieve gunning ontvangen om de Koningstunnel in het centrum van Den Haag te renoveren en daarna zeven jaar te onderhouden. De tunnel zal bovendien worden aangepast aan de nieuwste eisen van de Tunnelwet.

Lees meer...

Lezingen van topniveau bij Verkeer, Mobiliteit & Parkeren 2017

IMAGE

Gepubliceerd: dinsdag 07 november 2017

De vakbeurs Verkeer, Mobiliteit & Parkeren vormt op 22 en 23 november 2017 in Expo Houten dé verzamelplaats voor alle professionals en experts in het vakgebied. Op de beursvloer vindt u niet alleen de nieuwste producten en diensten, maar ook een lezingenprogramma van topniveau.

Lees meer...

Verkeer rijdt over de nieuwe N31 door Harlingen

IMAGE

Gepubliceerd: dinsdag 07 november 2017

Na een bouwperiode van bijna 2 jaar was het vandaag, 7 november 2017, om 6.30 uur zover. De eerste auto’s konden gebruik maken van de nieuwe N31 door Harlingen. Een mijlpaal voor het project maar zeker ook voor de Harlingers.

Lees meer...

Flowtack wint Vernufteling

IMAGE

Gepubliceerd: dinsdag 07 november 2017

De innovaties van Royal HaskoningDHV vielen vrijdag 3 november 2017 in de prijzen. De Vernufteling werd toegekend aan Flowtack, de digitale oplossing voor een optimale verkeersdoorstroming. Flowtack blinkt volgens de jury uit in ‘zinvol gebruik van computerkracht en big data en laat zien welke potentie dit heeft om de leefomgeving te...

Lees meer...

Winnaar Aquatech Innovation Award 2017 bekend gemaakt onder toeziend oog van minister-president Rutte

IMAGE

Gepubliceerd: dinsdag 31 oktober 2017

Duurzame technologie voor het terugwinnen van toiletpapier cellulose uit rioolwater wint Aquatech Innovation Award 2017: ‘Perfect voorbeeld van circular economy’ met praktische toepassing geeft doorslag voor stem van vakjury.

Lees meer...

toegang-rws2

    

 

label-OTARagenda
Meer agenda >>>

 
Betondag 2017
16 november 2017

Rotterdam

       meer info >>   

 
Verkeer Mobiliteit & Parkeren 
22 - 23 november 2017

Houten

       meer info >>     

 
Asfaltdag 2017 
12 december 2017

Amersfoort

       meer info >>   

 

 

 

AcquiMedia
Brouwerstraat 2-4
3364 BE Sliedrecht

Henk van der Brugge
T 0184 - 481 040 

W www.acquimedia.nl

 

 

Copyright © 2015-2017 - OTAR
Alle rechten voorbehouden

DISCLAIMER