Disclaimer

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op de site van OTAR Magazine vragen wij u dit aan ons te laten weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

AcquiMedia kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website of uit de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen en ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet. AcquiMedia is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige site die door middel van een link aan de site van OTAR Magazine is gekoppeld.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever is het de gebruiker van de site niet toegestaan de informatie, diensten of producten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Privacy-Beleid

Uw e-mailadres

Wij gebruiken uw e-mailadres uitsluitend voor toezending van:

  • 8 x per jaar de digitale versie van OTAR Magazine
  • 1 tot 3 x per jaar een speciale nieuwsbrief over een beurs of ander evenement, gerelateerd aan het vakgebied
  • Incidenteel (gemiddeld 1x per jaar) een speciale mailing met bijvoorbeeld een enquête, om onze diensten te verbeteren en beter aan te laten sluiten op uw wensen

Onderaan elke nieuwsbrief/mailing staat een link waarmee u zich van dit type mailing kunt afmelden. In uw profiel kunt u uw instellingen terugvinden. Uw e-mailadres is niet zichtbaar op onze website en wordt niet aan derden ter inzage gegeven of ter beschikking gesteld.

Cookies

We maken geen gebruik van cookies.

Niet aan derden ter inzage of ter beschikking

Uw e-mailadres zullen nimmer aan derden ter inzage of ter beschikking worden gesteld. Dat geldt voor alle e-mailadressen, voor alle doeleinden zoals hierboven aangegeven.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Als we beslissen om ons privacybeleid te wijzigen, zullen wij deze veranderingen op deze pagina publiceren, met vermelding van de datum. Dit beleid is voor het laatst gewijzigd op 1 juli 2011.

Contact

Als er vragen zijn met betrekking tot dit privacybeleid kunt u contact met ons opnemen.

© AcquiMedia

Iconisch waterfront project gegund aan Van Oord

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 24 juli 2017

Van Oord heeft de opdracht verkregen voor de waterbouwkundige werkzaamheden van het project Dubai Harbour, een prestigieus megaproject in Dubai.

Het project, dat Van Oord uitvoert voor Project Link Contracting Co LLC, is een nieuwe stap om de ‘Dubai Tourism Vision 2020’ te verwerkelijken, waarmee Dubai in 2020...

Lees meer...

Grootschalige proef met innovatieve verkeersdiensten in regio Amsterdam

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 17 juli 2017

Vervolg Praktijkproef Amsterdam

Betere routeadviezen, snelheidsadviezen en duidelijke informatie voor de weggebruikers over wegwerkzaamheden en calamiteiten. Dat is de inzet van een nieuwe samenwerking tussen de overheden in de Metropoolregio Amsterdam en een aantal internationale bedrijven, waaronder Google Maps, TomTom Groep, HERE...

Lees meer...

VelopA één van de twee winnaars Upcycle City award

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 17 juli 2017

VelopA is één van de twee winnaars van de Upcycle City award van gemeente Almere.

Het doel van de competitie is vinden van slimme oplossingen voor het hergebruik van afval. Binnen dit project gaat VelopA straatmeubilair van biocomposiet en RVS maken. In de biocomposiet zijn waterplanten verwerkt.

Lees meer...

Water (er)kent geen grenzen: overstromingsoplossingen delen is cruciaal

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 17 juli 2017

Overstromingen zijn al lang een grote zorg voor Europa, maar door het toenemende bewustzijn en bewijs van de impact van klimaatverandering staat overstromingsbeheersing nu hoog op de agenda van plaatselijke en landelijke overheden in het hele continent.

Aanstaande oktober (2017) ontmoeten belanghebbende elkaar op Floodex Europe om...

Lees meer...

Pilz organiseert voor de tweede keer seminar: Women in de techniek

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 17 juli 2017

Vanwege het succes van vorig jaar organiseert Pilz voor de twee keer het seminar dat uitsluitend bedoeld is voor vrouwen die werkzaam zijn in de technische sector.

Het event vindt plaats op donderdag 21 september 2017 in Vianen waar alleen vrouwen welkom zijn en waar gesproken wordt over de verschillen tussen mannen en vrouwen die...

Lees meer...

Eerste biocomposieten fietspad van Nederland

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 10 juli 2017

Drents gedeputeerde Henk Brink opende vrijdag 7 juli 2017, samen met wethouder Bouke Arends uit Emmen, een proeftraject van het eerste biocomposieten fietspad in Nederland aan de Dordsestraat in Emmen. Een uniek project in het kader van het Nederlands-Duitse INTERREG VA project ‘Bio-Economie in de Non-Food Sector’.

Lees meer...

Epe ontvangt als 1e Nederlandse gemeente het PEFC boscertificaat.

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 10 juli 2017

Op donderdag 6 juli 2017 is aan wethouder Aalbers van Epe het PEFC-certificaat uitgereikt. De uitreiking van het certificaat vond natuurlijk plaats in de gemeentebossen.

Lees meer...

Alfen levert mega energie-opslagsysteem op basis van BMW batterijen aan Nuon

IMAGE

Gepubliceerd: maandag 03 juli 2017

Jammer toch: als de wind hard waait, draaien windmolens soms voor niets. De windenergie die dan opgewekt wordt, is te veel voor het stroomnet en gaat verloren. Dat probleem wordt nu opgelost. Door batterijen uit auto’s van BMW te koppelen, ontstaat een, door Alfen ontwikkeld, mega energie-opslagsysteem bij het Prinses Alexia Windpark...

Lees meer...

toegang-rws2

   

 

         

    

 

label-OTARagenda
Meer agenda >>>

Esri GIS Conferentie 
20-21 september 2017

Rotterdam

       meer info >>   

 

Smart City 
28 september 2017

Eindhoven

       meer info >>   

NSTT No-Dig-Event 
11-12 oktober 2017

Nijkerk

       meer info >>   

 

Amsterdam Internationaal Waterweek 
30 okt - 3 nov 2017

Amsterdam

       meer info >>    

 

AcquiMedia
Brouwerstraat 2-4
3364 BE Sliedrecht

Henk van der Brugge
T 0184 - 481 040 

W www.acquimedia.nl

 

 

Copyright © 2015-2017 - OTAR
Alle rechten voorbehouden

DISCLAIMER